Monipuoliset LVI-asennukset ja muut alan työt Seinäjoella

Ota yhteyttä!

PHK Care on apunasi erilaisissa LVI-töissä Seinäjoen ja muun Etelä-Pohjanmaan seudulla. Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla ja yli 15 vuoden kokemuksella kaikki tarvitsemasi LVI-asennukset. 

Palvelutarjontaamme kuuluvat:

  • LVI

  • Käyttövesi

  • Lämpöverkkoremontit

  • Putkiremontit

Ajallaan tehdyt LVI-työt säästävät suuremmilta vahingoilta

Kodin ongelmakohtiin puuttuminen hyvissä ajoin voi johtaa yllättävän suuriin säästöihin. Esimerkiksi vesivahingot ovat yksi yleisimpiä kodin vahinkoja, ja niiden määrät ovat edelleen nousussa vuosittain. Ne ovat myös suuritöisimpien ja kalleimpien joukossa kunnostaa, kun vahinko on jo tapahtunut. Putkistojen ja laitteiden ammattitaitoinen asentaminen ja säännöllinen kunnon tarkistaminen ehkäisee vahinkojen syntymistä ja siten maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. 


Tästäkin syystä kodin putkitöissä kannattaa luottaa ammattilaiseen. Olemme apunasi, rakensit sitten uutta tai kunnostit vanhaa. Teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuretkin urakat ja hoidamme ne aina asiaan kuuluvalla tarkkuudella. Huolehdimme töistä jokaisessa kohteessa erinomaisesti, sillä tunnemme vastuumme ja olemme ylpeitä tekemästämme työstä.

Tutustu aiempiin työkohteisiimme

Puhtaamman sisäilman puolesta

Toimiva ilmanvaihto lisää viihtyvyyttä ja sillä on huomattavat terveysvaikutukset. Ilmavaihdon toimivuus takaa hyvän sisäilman laadun ja energiatehokkuuden. Parhaimmillaan ilmanvaihto on silloin, kun sen olemassaoloa ei huomaa.


Ilmanvaihtojärjestelmän saneeraukset voivat koostua koko laitteiston tai sen osien vaihtamisesta. Joskus ilmanvaihtojärjestelmä myös kannattaa päivittää nykyaikaisempaan. Etenkin lämmön talteenotossa tapahtuneet uudistukset voivat tehdä koko ilmanvaihtolaitteiston uusimisen kannattavaksi. 

Ilmanvaihtokanavat itsessään eivät juurikaan tarvitse suuria remontteja, mutta asianmukainen puhdistus noin 10 vuoden välein vaikuttaa ratkaisevasti sisäilman laatuun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!