Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaalla

Pyydä tarjous!

PHK Care tarjoaa monipuoliset LVI-palvelut Seinäjoella ja lähialueilla. Saat meiltä ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput ja maalämpöpumput toimintavalmiiksi asennettuna ympäri Etelä-Pohjanmaan. 

Meidät tunnetaan luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta, minkä lisäksi tarjoamme aina ensiluokkaisen ja kotiisi sopivan laitteiston.

Valikoimamme pitää sisällään ensiluokkaiset merkkituotteet

Tarjoamme asiakkaillemme parasta laatua olevat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä maalämpöpumput. Saat meiltä Scanofficen maahantuomat laitteet ja Mitsubishin pumput asianmukaisesti asennettuna.

Asennamme ja huollamme nämä ekologiset ja kustannustehokkaat ratkaisut niin uudis- kuin remonttikohteissakin, kodeissa, vapaa-ajan asunnoissa sekä yritysten tiloissa.

Asennamme myös aurinkosähköjärjestelmät

Ilmalämpöpumput ja ilmavesijärjestelmien edut

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys on ilmalämpöpumpulla edullista ja helppoa. Ilmalämpöpumput ovat omiaan säästämään energiaa ja rahaa sekä tehostamaan energian hyödyntämistä. 


Suomen olosuhteissa on tärkeää ottaa huomioon ilmaston erikoispiirteet ja sen asettamat vaatimukset. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava ja pitkäikäinen lämmönlähde myös pohjoisen koteihin. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskuluihin verrattuna säästöä voi syntyä jopa 55 prosenttia.

Kysy lisää!

Maalämpöpumppu on ekologinen vaihtoehto

Maalämpö tarjoaa kannattavan, energiatehokkaan ja ennen kaikkea uusiutuvan vaihtoehdon perinteisille lämmitysratkaisuille. Maalämpöpumppu on myös helppo ja vaivaton vähäisen huoltotarpeensa ansiosta. Energiatehokkuus pääsee loistamaan etenkin suurten tilojen lämmityksessä, ja maalämpö onkin kasvattanut suosiotaan viime vuosina muita järjestelmiä selkeämmin. Me myymme ja asennamme maalämpöpumput pitkällä kokemuksella.

Asiantuntija hoitaa asennukset turvallisesti

Ilmalämpöpumppujen, ilmavesiratkaisujen ja maalämpöpumppujen asiantuntijana hoidamme asennuksen luotettavasti. Arvioimme jokaisen kohteen ja käyttäjän yksilölliset energiatarpeet ja kerromme vaihtoehtojen plussista ja miinuksista. 

Tutustu referensseihimme