Siirry aurinkosähköön – PHK Care Seinäjoelta asentaa aurinkosähköjärjestelmät

Soita, katsotaan soveltuuko aurinkosähkö sinulle

PHK Care tarjoaa kotien sekä yritysten sähköntuotannon vaihtoehdoksi aurinkosähkön. Toimitamme ja asennamme aurinkosähkön tuotantoon tarvittavat paneelit, invertterit ja kokonaispaketit kaikkialla Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. 


Aurinkosähkö on kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka toimii parhaiten lisälämmönlähteenä. Tekniikan kehittyessä yhä useampi tekeekin päätöksen asennuttaa aurinkovoimala katolleen. Liity sinäkin tähän kasvavaan joukkoon ottamalla meihin yhteyttä!


Syitä aurinkoenergian suosioon on monia

Huoli maapallomme tulevaisuudesta on vain yksi syy aurinkoenergian yleistymiseen myös Suomen leveysasteilla. Etuina ovat päästöttömyyden lisäksi myös meluttomuus ja uusiutuvuus.

Myös tekniikka on kehittynyt alalla hurjasti, ja ammattitaitoisille aurinkosähkölaitteiston asentajille on ollut kasvavassa määrin tarvetta viime vuosina. Luotettavien ja kestävien laitteistojen hinnat ovat nykypäivänä hyvin kilpailukykyiset, ja niihin sijoittaminen on entistä kannattavampaa verrattuna sähkön ja sähkönsiirron hintojen kehitykseen.  


Tarjoamme asennettuna sähköverkkoon kytketyt järjestelmät, jotka takaavat auringon säteilyn muuntamisen puhtaaksi sähkövirraksi kotisi tai yrityksesi käyttöön. Asiantuntijamme kartoittavat sinun tarpeisiisi sopivimmat ratkaisut, minkä jälkeen toimitamme laitteiston ja huolehdimme koko projektista, suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon asti. Kerromme myös mielellämme lisää sähköenergian mahdollisuuksista ja hyödyistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aurinkopaneelien asentaminen ja niille sopiva paikka

Aurinkopaneeleille sopivin paikka voi olla maassa, katolla tai seinässä. Ammattilaisemme tekevät sinulle mielellään ehdotuksen paneelien parhaasta sijainnista sekä niiden määrästä. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta paneeleista on hyötyä missä vain, mutta parhaiten aurinkoenergia soveltuu mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja muiden kesäkäyttöön suunniteltujen rakennusten tarpeisiin.


Saat lisää joustavuutta ja selvää säästöä ottaessasi ekologisen aurinkoenergian käyttöösi. Aurinkoenergia on hyvä lisä esimerkiksi maalämmön tai ilmalämpöpumpun rinnalle. Ammattilaisemme neuvovat mielellään laitteiston tehokkaassa käytössä.

Saat meiltä myös perinteiset LVI-työt